خوردن بلال در یک شب سرد زمستانی ، آن هم بلالی که به اصطلاح دودی شده و عطر بویش کوچه را پر کرده باشد ، برای همه لذت بخش هست.پختن بلال هم برای خودش روش خاصی دارد که می توان با انجام اش ، بلالی به مراتب خوشمزه تر را تجربه کرد.اگه دوست دارید بلالتون خوشمزه تر باشه مطلب زیر را بخوانید !!!
فوت و فن های پختن بلال روی آتش
بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت. برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.
بیماری بهجت چیست؟ + عوارض، علائم و درمان
بلال ,پختن ,هم ,روی ,توانید ,تر ,پختن بلال ,می توانید ,فن های ,و فن ,فوت و
درباره این سایت