خوردن بلال در یک شب سرد زمستانی ، آن هم بلالی که به اصطلاح دودی شده  و عطر بویش کوچه را پر کرده باشد ، برای همه لذت بخش هست.پختن بلال هم برای خودش روش خاصی دارد که می توان با انجام اش ، بلالی به مراتب خوشمزه تر را تجربه کرد.اگه دوست دارید بلالتون خوشمزه تر باشه مطلب زیر را بخوانید !!!

فوت و فن های پختن بلال روی آتش 

بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت. برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.

 

Image result for ‫کباب بلال‬‎

ادامه مطلب

بیماری بهجت چیست؟ + عوارض، علائم و درمان

راهنمای مدیریت تازه عروسها در خانه بخت

علت و علائم آفت دهان و درمان سریع و خانگی آن

بلال ,پختن ,هم ,روی ,توانید ,تر ,پختن بلال ,می توانید ,فن های ,و فن ,فوت و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تجهیزات عکاسی آموزش تولید محتوا با موبایل bagmaker فروشگاه لوازم خانگی پیرهادی پوکر فیس بیان نت فیلم novinA موقوفه اهل بیت، مدرسه معارفی و خیمة الانتظار روستای خلق آباد زاپاس