خوردن بلال در یک شب سرد زمستانی ، آن هم بلالی که به اصطلاح دودی شده  و عطر بویش کوچه را پر کرده باشد ، برای همه لذت بخش هست.پختن بلال هم برای خودش روش خاصی دارد که می توان با انجام اش ، بلالی به مراتب خوشمزه تر را تجربه کرد.اگه دوست دارید بلالتون خوشمزه تر باشه مطلب زیر را بخوانید !!!

فوت و فن های پختن بلال روی آتش 

بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت. برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.

 

Image result for ‫کباب بلال‬‎

ادامه مطلب

بیماری بهجت چیست؟ + عوارض، علائم و درمان

راهنمای مدیریت تازه عروسها در خانه بخت

علت و علائم آفت دهان و درمان سریع و خانگی آن

بلال ,پختن ,هم ,روی ,توانید ,تر ,پختن بلال ,می توانید ,فن های ,و فن ,فوت و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمایندگی سیستمهای تصفیه پسابها و شیر آلات « انر ترک » در ایران واگذاری و خدمات دستگاه کارتخوان فروشی با قیمت روز دانلود خلاصه کتاب مبانی مدیریت اسلامی رضا نجاری همراه نمونه سوال سر آشپز وب اپلیکیشن پیش رونده کفشور |کفشور استیل|کفشور خطی|کفشور سرامیک خور|کفشور مشبک| لباس محلی دعای عهد Hi maysaco