خوردن بلال در یک شب سرد زمستانی ، آن هم بلالی که به اصطلاح دودی شده  و عطر بویش کوچه را پر کرده باشد ، برای همه لذت بخش هست.پختن بلال هم برای خودش روش خاصی دارد که می توان با انجام اش ، بلالی به مراتب خوشمزه تر را تجربه کرد.اگه دوست دارید بلالتون خوشمزه تر باشه مطلب زیر را بخوانید !!!

فوت و فن های پختن بلال روی آتش 

بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت. برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.

 

Image result for ‫کباب بلال‬‎

ادامه مطلب

بیماری بهجت چیست؟ + عوارض، علائم و درمان

راهنمای مدیریت تازه عروسها در خانه بخت

علت و علائم آفت دهان و درمان سریع و خانگی آن

بلال ,پختن ,هم ,روی ,توانید ,تر ,پختن بلال ,می توانید ,فن های ,و فن ,فوت و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معرفی گروه های موسیقی افسون چت|افسون گپ|افسونگر چت|افسونگر گپ|افسانه چت|افسانه گپ قیمت ساعت هوشمند و خرید مچ بند هوشمند شیائومی فلاشینگ کار-گروه صنعتی دنیز گستر جزوه منطق فازی و هوش مصنوعی مرکز پخش کالای برق نور دانلود کتاب در آمدی بر اندیشه پیچیده نیوز باز آموزش خیاطی آسان توتون و سیگار پیچ پیام